Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Θοδωρής Μαραντίνης: «Το καινούριο τραγούδι μας θα έχει τον τίτλο “Μετάξι”»


Τι αποκαλύπτει ο frontman των Onirama σε πρόσφατη συνέντευξή του;

Η ραδιοφωνική εκπομπή του Star fm 92.9 ήρθε σε επαφή με τον Θοδωρή Μαραντίνη των Onirama, ο οποίος μίλησε για όλα όσα ετοιμάζει το αγαπημένο συγκρότημα.
Όσον αφορά την επερχόμενη εμφάνισή τους στο Ναύπλιο, δείχνουν πανέτοιμοι, ενώ ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκαλύπτει πως:
«Είναι κάτι που περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία. Μπορεί να ακούσουμε και κάτι καινούριο από τραγούδια. Σίγουρα θα παίξουμε 1-2 καινούρια. Θα παίξουμε κομμάτια που μας αρέσουν πολύ, Ελλήνων καλλιτεχνών και ξένων, όπως τα διασκευάζουμε. Ο στόχος μας είναι να τραγουδήσουμε όλοι και να χορέψουμε».
Όσο για τα μελλοντικά σχέδια δήλωσε πως:
«Έρχεται άλμπουμ μέσα σε ένα 20ήμερο. Ο τίτλος θα ανακοινωθεί και θα αποκαλυφθεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο τις επόμενες μέρες, μαζί με το εξώφυλλο. Το καινούριο τραγούδι θα βγει την άλλη βδομάδα, με τίτλο “Μετάξι”. Ουσιαστικά είναι από έναν στίχο που λέει “Σφιχτά θα δένω με μετάξι τα μάτια σου, να μείνουν τα όνειρα εκεί να μην το σκάσουν”. Έχει μια ενδιαφέρουσα country αισθητική, συνδυαασμένο με μια ρομαντική διάθεση».
Ακόμα, μιλά και για τις συνεργασίες που θα περιέχει ο νέος τους δίσκος:
«Στο νέο άλμπουμ θα υπάρχουν συνεργασίες. Ήδη είδαμε στο “Μια βόλτα”, την Ελπίδα. Έχουμε ένα τραγούδι που συμμετέχει η Ηρώ, ενώ περιλαμβάνεται και το Χριστουγεννιάτικο τραγούδι που είχαμε κυκλοφορήσει με την παιδική χορωδία. Συμμετέχει και ο Σταμάτης Κραουνάκης. Είναι ιδιαίτερες οι συνεργασίες και ταιριαστές», ενώ συμπληρώνει «Ο Σταμάτης Κραουνάκης είναι σε ρόλο ράπερ!»!
Ο Θοδωρής Μαραντίνης μιλάει για πολλά ακόμη ενδιαφέροντα θέματα. Ακούστε όλη τη συνέντευξη που έδωσε στον Star fm 92.9 στο βίντεο που ακολουθεί:





Αναδημοσίευση από το http://www.tralala.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου