Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ψήφισε τους Onirama για το βραβείο MTV Best Greek Act !


Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ MTV BEST GREEK ACT ΞΕΚΙΝΗΣΕ!

ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ, MARK ANGELO & SHAYA, ΜΕΛΙSSES,
ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ & ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΝΙΡΑΜΑ 

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ
BEST GREEK ACT, ΣΤΑ 2011 MTV EUROPE MUSIC AWARDS

ΜΠΕΣ ΣΤO www.mtvema.com ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ
ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ Ή ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ


Η 18Η ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ MTV EMA ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΑΠΟ ΤΟ ODYSSEY ARENA ΤΟΥ BELFAST

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΤΙΣ 22:00 ΜΟΝΟ ΣΤΟ MTV
Τα 2011 MTV Europe Music Awards, η μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής στην Ευρώπη, υποδέχονται και φέτος τις ελληνικές υποψηφιότητες. Ένας από τους: Κόκκινα Χαλιά, Mark Angelo & Shaya, Μέλιsses, Πάνος Μουζουράκης & Κωστής Μαραβέγιας, Ονιράμα θα κερδίσει το βραβείο Best Greek Act!

Στη συνέχεια o καλλιτέχνης ή το συγκρότημα που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα διαγωνιστεί μαζί με τους νικητές των άλλων ευρωπαϊκών MTV στην κατηγορία του Best European Act των 2011 MTV EMA στο Belfast.

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Best Greek Act μέσω του www.mtvema.com δίνοντας στο κοινό τη δυνατότητα μέχρι και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 (στις 24.00) να δώσει στους αγαπημένους του καλλιτέχνες το βραβείο και την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον τίτλο του MTV, Best European Act.

Υποψήφιοι φέτος για τον τίτλο Best Greek Act είναι οι (με αλφαβητική σειρά):

• Κόκκινα Χαλιά
• Mark Angelo & Shaya
• Μέλιsses
• Πάνος Μουζουράκης & Κωστής Μαραβέγιας
• ONIRAMA
H 18η ετήσια απονομή των βραβείων MTV EMA θα μεταδοθεί ζωντανά από το ODYSSEY ARENA του Belfast, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 22:00 μόνο στο MTV.

Οι χορηγοί των 2011 MTV EMA είναι η Dell, η Replay, η Hyundai και η Swatch.
Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011 θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ελληνική συμμετοχή, καθώς και των νικητών από τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. Στη συνέχεια όλοι οι καλλιτέχνες της κατηγορίας Best Regional Act θα συναγωνιστούν μεταξύ τους, διεκδικώντας το βραβείο Best European Act.

Το 2008 o Stereo Mike έγινε ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που συμμετείχε στα MTV Europe Music Awards διεκδικώντας το βραβείο Best European Act. Το 2009 η Έλενα Παπαρίζου ταξίδεψε μαζί με το ελληνικό MTV μέχρι το Βερολίνο, όπου κατά τη διάρκεια των 2009 EMA παρέλαβε το βραβείο Best Greek Act. Ο απόλυτος star, Σάκης Ρουβάς, αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής της κατηγορίας Best Greek Act των 2010 MTV Europe Music Awards.


Τα MTV Europe Music Awards έχουν πλέον καθιερωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς μουσικών βραβείων διεθνώς. Τα 2010 MTV EMA, που διεξήχθησαν στη Μαδρίτη, σημείωσαν την μεγαλύτερη τηλεθέαση που έγινε ποτέ. Φέτος, πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο αναμένεται να παρακολουθήσουν την τηλεοπτική βραδιά των 2011 MTV EMA μέσα από το παγκόσμιο δίκτυο του MTV.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου