Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Οι Onirama στα MAD VMA ! ! ! (2007-2013)




Οι εμφανίσεις των Onirama στα βραβεία MAD ξεκίνησαν το 2007 !!! Εδώ μπορείτε να δείτε το βίντεο με τους Onirama να τραγουδούν το τραγούδι "Another brick in the wall"




 Την ίδια χρονιά τραγουδούν επίσης και μαζί με τον Αντώνη Ρέμο την μεγάλη του επιτυχία "Θα 'πρεπε"!



Το 2008 τραγουδούν μόνοι τους 2 τραγούδια: τον "Ύμνο των μαύρων σκυλιών"-το οποίο το 2009 θα συμπεριληφθεί στο αλμπουμ τους "Χωρίς αιτία "(2009) που περιλαμβάνει πολλές διασκευές δικών τους κομματιών - και την "Μπαλάντα του Τρελού" που συμπεριλαμβάνεται στο 2ο προσωπικό τους άλμπουμ η "Κλεψύδρα"(2008) που κυκλοφορεί εκείνη την περίοδο (Ιούνιος 2008)   ! Εκείνη την χρονιά κερδίζουν για πρώτη φορά το βραβείο του καλύτερου συγκροτήματος της χρονιάς μετά από πετυχημένες εμφανίσεις με τον Αντώνη Ρέμο το καλοκαίρι του 2007 σε όλη την Ελλάδα και σε κάποιες πόλεις του εξωτερικού, και στην Αθήνα στο Cinema live stage club όπου κατάφεραν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να γίνουν το must γεγονός της πόλης ! 



Το 2009 η έναρξη των βραβείων πραγματοποιείτε από τους Onirama οι οποίοι τραγουδούν το "Viva La Vida" των Coldplay !!! Για μία ακόμα χρονιά κερδίζουν το βραβείο του καλύτερου συγκροτήματος της χρονιάς!



Το 2010 συνεργάζονται μαζί με τους Playmen και την Έλενα Παπαρίζου - με την οποία από τις αρχές του Ιούλη του ίδιου έτους ξεκίνησαν την καλοκαιρινή τους περιοδεία σε όλη την Ελλάδα - και το τραγούδι "Φυσικά Μαζί/Together Forever" σε στίχους του Θοδωρή Μαραντίνη και μουσική των Playmen! Για 3η συνεχόμενη χρονιά οι Onirama ανακυρήσσονται Καλύτερο Συγκρότημα της Χρονιάς!





Στα Mad Video Music Awards τον Ιούνιο του 2011 συνεργάζονται με τον Sanjuro σε μία διασκευή του τραγουδιού "Να την προσέχεις" το οποίο αποτελεί μέχρι και σήμερα μεγάλη επιτυχία τους! Επιπλέον κατακτούν και πάλι το βραβείο του Καλύτερου Συγκροτήματος για 4η συνεχόμενη χρονιά καθώς και το βραβείο για το καλύτερο Rock Video Clip για το τραγούδι "Ο Φτωχός"! 




Το 2012 τραγουδούν μία διασκευή του τραγουδιού τους "Δεν υπάρχεις" το οποίο περιλαμβάνετε στο άλμπουμ τους "Η χώρα των τρελών"(2010) μαζί με την Ήβη Αδάμου ! Την χρονιά αυτή αν και υποψήφιοι σε 2 κατηγορίες (videoclip Rock και συγκρότημα) οι Onirama δυστυχώς δεν κερδίζουν βραβείο ! Το σερί του καλύτερου συγκροτήματος χάλασε πέρυσι! Για μας ωστόσο παραμένουν καλύτερο συγκρότημα και για το 2012 όπως είναι τα τελευταία 13 χρόνια που μας χαρίζουν την μουσική τους ..και εμείς...την αγάπη μας ;-) !!!!


Στην φετινή 10η απονομή των βραβείων MAD που θα πραγματοποιηθεί σήμερα 25-6-2013 οι Onirama θα τραγουδήσουν μαζί με τους Stavento με τους οποίους θα συνεργαστούν και φέτος το καλοκαίρι στην καλοκαιρινή τους περιοδεία! Επίσης οι Onirama είναι υποψήφιοι σε 3 κατηγορίες (VideoClip Pop-Rock, Συγκρότημα, Top50 ) ..εμείς και αυτοί μαζί με το #voteONIRAMA campaign (για να δείτε το φωτογραφικό υλικό κάντε κλικ εδώ ) κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε! Απλά να τους ευχηθούμε

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!


(Αν θέλετε να δείτε φωτογραφικό υλικό από την παρουσία των Onirama στα MAD Video Music Awards από το 2007 μέχρι σήμερα μπείτε εδώ! THANK YOU FOR THE MUSIC ! ! ! )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου