Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή "Όλα Τρέλα"


Καλεσμένος στην εκπομπή “Όλα Τρέλα” ήταν ο τραγουδιστής των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης στην οποία μίλησε για την επόμενη μεγάλη συνεργασία του συγκροτήματος του.



Ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με τον Έλληνα pop star για μια μεγάλη συναυλία στις 26/4, στο γήπεδο του Tae Kwon Do. Έπειτα θα ακολουθήσει μια περιοδεία σε όλη την χώρα, που θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι. Όπως δήλωσε ο ίδιος, ”Μετά το Arena που συνεργαστήκαμε η χημεία έδεσε σε καλλιτεχνικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό και πλέον μας είναι πιο εύκολο να ξανασυνευρεθούμε”.
Πληροφορίες για την συνεργασία και την περιοδεία των Onirama με τον Σάκη Ρουβά θα βρείτε εδώ : http://oniramablog.blogspot.gr/2014/04/show-ace-of-hears-tour.html

Στην εκπομπή ο frontman των Onirama μίλησε επίσης  για τη σχέση του με τη δημοσιότητα, αλλά και τις επιπτώσεις που αυτή είχε στον γάμο και την οικογένειά του.

«Κι αυτή είναι μια δουλειά, αυτό πρέπει να περάσεις στα παιδιά σου. Έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, βέβαια. Για παράδειγμα, μπορεί να περπατάς και να έρθει κάποιος μπροστά σου να σε φωτογραφήσει. Το παιδί κατ' ευθείαν σοκάρεται και ρωτάει γι' αυτό. Έπρεπε να του εξηγήσουμε πως αυτό είναι ένα κομμάτι του μπαμπά και της μαμάς, του λες αν θέλει να κάτσει, αν δεν θέλει, αν θέλει να περπατήσει, του δίνεις την ελευθερία να κάνει αυτό που θέλει» δήλωσε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Στη συνέχεια, «αποκάλυψε» το μυστικό της επιτυχίας του γάμου του με τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Με τη Σίσσυ είμαστε έξι χρόνια μαζί. Δεν βρισκόμαστε και πάρα πολύ στο σπίτι. Έρχεται ο ένας, φεύγει ο άλλος...», είπε.

Τέλος, αναφερόμενος στη σχέση του με τις θαυμάστριές του, μετά τον γάμο του, δήλωσε: «Εγώ πάντα παραμένω βράχος. Η σχέση μου με τις θαυμάστριες δεν έχει καταλαγιάσει, μετά τον γάμο, παράμενει όπως ήταν, ανάλογα με την περίπτωση».

Δείτε την εκπομπή :: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου