Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Μια Βόλτα Σε Νέους Ήχους Παρέα Με Τους Onirama

Αναδημοσίευση από το http://www.misswebbie.gr/mia-volta-se-neous-ixous-parea-me-tous-onirama-by-alexandra-nikolaidou/
Μια μαγική βραδιά μας χάρισαν χθες οι Onirama στο κέντρο της Αθήνας, παρουσιάζοντας το νέο τους άλμπουμ «Μεθυσμένο Τατουάζ». Η Βίκυ Καγιά φιλοξένησε το συγκρότημα στην ταράτσα του κτιρίου του Fashion Workshop by Vicky Kaya στα πλαίσια του Fashion Room Service XXL Edition by OZON RAW. Οι παλαιότεροι θα θυμάστε που στεγαζόταν κάποτε το θρυλικό MOTEL!!


Εκεί λοιπόν οι Onirama φωτογραφήθηκαν, έδωσαν συνεντεύξεις  στα media και συνέχισαν με αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα. Ανέβηκαν στην σκηνή! Ακούσαμε τα τραγούδια: «Κανονικός» «Πέφτω από ψηλά» «Ε, και;»  «Μεθυσμένο τατουάζ» «Ραντεβού στη μία»  και «Μετάξι» από τον νέο τους δίσκο αλλά και παλαιότερες επιτυχίες. Έκπληξη της βραδιάς ήταν η Ελπίδα επί σκηνής, η οποία ερμηνεύει μαζί τους το «Μια Βόλτα» (btw το δικό μου αγαπημένο κομμάτι από το νέο τους cd).


Ο front man Θοδωρής ερμήνευσε τον τίτλο του δίσκου: τατουάζ που αν και πονάει είναι κάτι το οποίο έχεις επιλέξει και κρατάει για πάντα. Μεθυσμένο γιατί είναι πιο αυθόρμητο, ελεύθερο, πιο γελαστό και κάπως έτσι είναι και ο δίσκος.
Ανάμεσα στους δημοσιογράφους και το κοινό είδαμε επίσης την Σίσσυ Χρηστίδου, την Έλλη Κοκκίνου, τον Μύρωνα Στρατή, την Τζένη Θεωνά, τον Παύλο Σταματόπουλο και άλλους.



Το συγκρότημα ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν για αυτόν το δίσκο: την Ελπίδα, την Ηρώ, την Άννα Παναγιωτοπούλου, την Παιδική Χορωδία Rosarte και τον ένα και μοναδικό Σταμάτη Κραουνάκη, τον οποίο θα ακούσουμε να ραπάρει στο τραγούδι «Κανονικός».
Tip της όλης παρουσίασης τα πολύχρωμα βραχιολάκια που μοίραζαν στον κόσμο φτιαγμένα από την Χριστίνα Κοντοβά με την αναγραφή «ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΤΑΤΟΥΑΖ».
Η παρουσίαση εξελίχτηκε σε party με την Βίκυ Καγιά και τους μαθητές της να κλέβουν την παράσταση με τις χορευτικές τους ικανότητες μπροστά στο stage.
Εμείς να ευχηθούμε στους φίλους μας ONIRAMA καλοτάξιδο και σε εσάς καλή ακρόαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου