Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Οι Onirama στο MTV Into the Music!



ΤΟ MTV ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ONIRAMAΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗMTV INTO THE MUSIC
ΔΕΙΤΕ ON AIR KAI ONLINE ΣΤΟMTVGREECE.GR ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.00 ΤΟΥΣ ONIRAMA ΣΕ ΜΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Μετά τους Metallica, τους Jon Bon Jovi, τους U2 και πληθώρα άλλων ονομάτων που έχουν παρελάσει από τη θρυλική πλέον μουσική αφιερωματική εκπομπή Into the Music, το MTV παρέα με την Kit Kat δημιουργεί το πρώτο Into The Music για ελληνικό συγκρότημα!
Οι Onirama με αφορμή τον εορτασμό των 10 ετών από τη δημιουργία τους , θυμούνται, ανατρέχουν, νοσταλγούν και ονειρεύονται μπροστά στην κάμερα του MTV!
Με το δικό τους ξεχωριστό και άκρως χιουμοριστικό τρόπο οι Onirama γυρνάνε το χρόνο 10 χρόνια πίσω, όταν ακόμα ο τίτλος του γκρουπ ήταν Mixin Up the Medicine και αφηγούνται την έκτοτε ιστορία τους στην ελληνική μουσική βιομηχανία με αναφορές σε ό,τι και όποιους σημάδεψαν τη μέχρι τώρα πορεία τους!

Η εκπομπή-αφιέρωμα, Into the Music powered by Kit Kat, πλαισιώνεται από το αρχείο των Video Clips του γκρουπ, αλλά και από αποκλειστικά πλάνα έκπληξη από το προσωπικό τους αρχείο, αποτελώντας έτσι ένα ολοκληρωμένο Videography του πιο επιτυχημένου και αναγνωρισμένου pop/rock band στην Ελλάδα σήμερα.
Από το αφιέρωμα αυτό δεν θα μπορούσαν να λείψουν συνεντεύξεις και σχόλια καλλιτεχνών και ανθρώπων της μουσικής βιομηχανίας οι οποίοι έχουν σημαδέψει ο καθένας με το δικό του τρόπο την μέχρι τώρα διαδρομή των Onirama. Ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Αντώνης Ρέμος, η Έλενα Παπαρίζου, η Ντόρα Ρίζου, ο Greg Haver και ο Μύρωνας Στρατής σχολιάζουν και εξηγούν από τη δική τους ματιά το χθες και το σήμερα της επιτυχημένης μπάντας από τη Θεσσαλονίκη μπροστά στην κάμερα του Into the Music powered by Kit Kat .
Μη χάσετε την Πέμπτη 10 Μαρτίου στις 19.00 το Into The Music powered by Kit Kat με την υπογραφή του MTV και με λαμπερούς πρωταγωνιστές τους Onirama!
Η εκπομπή θα είναι διαθέσιμη από τις 11/3 στο Video Gallery του mtvgreece.gr
Οι Onirama είναι: Θοδωρής Μαραντίνης, Γιώργος Κοκονίδης, Δημήτρης Κοκονίδης, Διονύσης Φρατζής, Κώστας Καρακατσάνης, Χρήστος Τρεσίντσης
Τα γυρίσματα της συνέντευξης των Onirama έγιναν στο Gazoo.
Λίγα λόγια για το Into the Music
Πρόκειται για την μουσική ενημερωτική εκπομπή του MTV με αφιερώματα στους μεγαλύτερους καλλιτέχνες και γκρουπ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής! Περιλαμβάνει documentaries, making the video, videographies, back to back video clips, ιστορικά δεδομένα και πολλές άλλες ανατρεπτικές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον εκάστοτε καλλιτέχνη ή γκρουπ στον οποίον γίνεται το αφιέρωμα. Το MTV Into The Music έχει φιλοξενήσει μέχρι στιγμής πληθώρα σημαντικών καλλιτεχνών μεταξύ των οποίων είναι οι Coldplay, Christina Aquilera, Kaney West, Pink, Katy Perry, Jay Z, George Michael, Madonna, κ.α.
Η εκπομπή MTV Into The Music προβάλλεται μόνο στο MTV, κάθε μέρα 19.00 – 20.00 (και Σαββατοκύριακα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου