Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Θ.Μαραντίνης : "Τα reality δεν βοηθούν τους νέους καλλιτέχνες"


του Αντώνη Ανδρικάκη
Δέκα χρόνια ΟΝΙΡΑΜΑ και ο Θοδωρής Μαραντίνης πάντα σε κίνηση! Εμφανίσεις, CD και πολλά σχέδια για τ

ο μέλλον καθώς το συγκρότημα διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον των ακροατών του. Μιλήσαμε για πολλά. Για τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει ένας νέος καλλιτέχνης στις μέρες μας.«Πολύς κόσμος βρίσκει την λύση των reality σαν μέσο για να παρουσιάσει την δουλειά του. Δεν θεωρώ ότι είναι σωτήριος ο τρόπος, αλλά καταλαβαίνω και τη δυσκολία», εξομολογείται στο newsbomb.gr και συνεχίζει. «Πιστεύω ότι τελικά δεν βοηθάνε τους καλλιτέχνες. Η πράξη έδειξε πως πιο πολύ τους δυσκόλεψαν τα reality παρά τους βοήθησαν! Δημιουργούν πολύ μεγάλη προβολή χωρίς να υπάρχει αντίστοιχο έργο. Πρέπει να παρουσιάσεις την δουλειά σου ως προβεβλημένος κι αυτό αγχώνει τον καλλιτέχνη και τον μπερδεύει».

Πιστεύει στους νέους τρόπους μετάδοσης τραγουδιών. «Τραγούδι μας που δεν έχει παίξει στο ραδιόφωνο ή στην τηλεόραση και ένα βιντεάκι στο internet έφτασε να κάνει 1.000.000 views. Υπάρχει και άλλη δίοδος που ίσως είναι πιο υγιής από την τηλεόραση. Στην τηλεόραση δεν υπάρχει πια αρκετός χρόνος να παρουσιάσεις την δουλειά σου».
Είναι πατέρας όπως ξέρετε και η σύντροφός του, Σίσσυ Χρηστίδου, ασχολείται με την τηλεόραση. Πόσο εύκολο είναι αυτό; «Έχει κάποιες δυσκολίες όσον αφορά το χρόνο. Κάνουμε αντίστοιχη και παρόμοια δουλειά και καταλαβαίνουμε ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Έχουμε περίεργα ωράρια αλλά και ελεύθερο χρόνο που προσπαθούμε να διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και για μας τους δύο και σε σχέση με το παιδί, να κρατήσουμε μια καλή ισορροπία. Δεν είναι εύκολο. Κακά τα ψέματα»!
Διατυπώνει την γνώμη του για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, και εκφράζει άποψη για τον ελληνικό τελικό. «Ίσως το τραγούδι να πέσει λίγο βαρύ στη Ευρώπη…».
Ακούστε τον κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου